Tuesday, March 1, 2011

ဘုိက္ဆာထွာ

ခါတုိင္းမုန္႕ဟင္းခါးက တစ္ပြဲငါးရာ
ဒီမုန္႕ဟင္းခါးက တစ္ပြဲ နစ္ရာငါးဆယ္က်ပ္
ဘာကြာလဲဆုိရင္အေႀကာ္သိတ္မေကာငး္ဘူး. ဂ်ဳံေတြမ်ားတယ္။
မုန္႕ဟင္းခါးကေတာ႕မုန္႕ဟင္းခါးဘဲ
ဘယ္အခ်ိန္ ဘယ္ကဝယ္ဝယ္စားေကာငး္တာခ်ညး္ဘဲ
အဲဒါ ညေနေစာငး္ တစ္ခ်ိန္ ကဝဝယ္လာၿပီးစားတာ.
စားပါဦး.
မစားနုိင္လဲရွဳသြားပါ။
ထမင္းႀကမ္းေလးထည္႕ၿပီးငရုတ္သီးစပ္စပ္ငံၿပာရည္ထပ္ထည္႕ၿပီးစားလုိက္ရ
ရွဴးရွဲ ရွဳးရွဲ




13 comments:

Chit said...

Yummy!!

Sha look... Sha look

Me 1

ကိုေဇာ္ said...

ထမင္းၾကမ္းခဲနဲ႔ စားတာ ၾကိဳက္ဖူးးးးးးးးးးးးးး
အာၾကည္ေကြ႕နဲ႔ပဲ ခ်ားတာကို ၾကိဳက္တယ္။

Anonymous said...

I just cooked it after dinner.Without core of banana n pae kyaw,they can't resist when the smell came out.They had it then.....:)Will u come n join us....

Gyidaw

ညယံ said...

အနီးကပ္ရိုက္ခ်က္ေတြနဲ ့ဗိုက္စာလိုက္တာေနာ္ .. ဂလု ..

amayarko said...

ဒီေန.ေတာ့ခ်က္စားျပီ။ :)

ျမဴးျမဴး said...

ဘိုက္ဆာထွာ..

ေဆြေလးမြန္ said...

မနက္ေစာေစာစီးစီး ရိုက္ခ်င္ၿပင္းတယ္..
ဂယ္ပဲ..အိပ္ယာထေနာက္က်လို႕ မနက္စာ မစားလာပါဘူး ဆိုမွ..
တိုက္ဆိုင္တယ္..ဘိုက္ဆာထွာ..

noblemoe said...

ဘိုက္ခ်ာလိုက္တာ ဟူးးးးးးးးးးး


သာယာခ်မ္းေျမ့ပါေစရွင္း
မိုး

ခ်စ္ေမာင္ said...

ရွဳ ခိုင္းတယ္။ ပိတ္သတ္ကို။ လူဇိုး...။

crystal said...

ရွဳတာပဲ အနံ႔လည္း ရဟူး အဟိ။

...အလင္းစက္မ်ား said...

ဗိုက္ဆွာထွာ... ကေတာက္..

Anonymous said...

same here, i also love the way you eat mont hin khar with rice, chilli and fish sauce. sha look. :D taout tout tout....:P

Thomasjwwn said...

ဘိုက္ဆာထွာ..